En colliehvalp

 

Topperteam colliehvalpe
image

Colliehvalpe. Er drømmen en colliehvalp?

Colliehvalp fra Topperteam collies her sammen med en voksen collie

Velkommen til Topperteams hvalpe sideimage
Vi er opdrættere af collies, og har af og til et kuld hvalpe.
På disse sider kan du læse mere om collie
s, og om vores colliehvalpe.
Det er også på denne side at du vil finde billeder og info, når vi har hvalpe, forskelle på han og tæve, samt svar på nogle af de overvejelser du måske har gjort dig.
Vi er altid frisk til en collie snak, så ring gerne eller skriv på collies@privat.dk  hvis du har brug for mere info.

Er drømmen en colliehvalp? En du kan gå fremtiden i møde sammen med? En god og loyal ven? Dem der påstår at kærlighed ikke kan købes, har vist ikke prøvet med en collie......

Der er ikke noget bedre end at opfostre et kuld hvalpe, vi nyder den tid vi har sammen med vores hvalpe, der er bare ikke noget bedre. En lille colliehvalp, i fuld fart og leg sammen med sine søskende. Det er altid et fantastisk og uimodståligt syn. At bare nyde synet af en flok  hvalpe der er fuld af mod på livet, finder på gavtyvestreger, efter de mange oplevelser falder omkuld... mætte og trætte.....
Det er en travl tid når vi opfostre et kuld , men det er også nogle af de gode oplevelser som vi ikke vil undvære.  Vi elsker vores hunde, og det er en fantastisk oplevelse at se de gode ting gå igen igennem hver generation. Jo, det er altid en skøn tid af have colliehvalpe i huset.

Besøg gerne vores hjemmeside www.topperteam.dk  Her kan du møde vores voksne collies.


Vi er medlem af Dansk Kennel Klub (DKK)& Dansk Shetland Sheepdog Klub
Vi har gennemgået DKK's opdrætteruddannelse og overbygning på uddannelsen, samt deltaget i en række sundheds og opdrætter seminarer.
Vi har en opdateret viden og deltager aktivt både indenfor træning og uddannelse.

Collie hvalpe

Vores hvalpe er stueopdrættet, det vil sige, at de bliver født inde, og bruger deres hvalpetid inde i huset. Her stifter de bekendtskab med alle de ting der er og findes i et aktivt hjem.  Vi nyder at have hvalpe, og giver dem al den opmærksomhed som er så vigtig i denne periode af deres liv.  Herudover bruger vi tiden på udflugter og daglige aktiviteter. 

Vi har ikke mange hvalpe, idet vi har valgt at det bør være kvalitet fremfor kvantitet.

Det er meget ofte drømmen om selv at skulle have en ny colliehvalp, der er grundliggende når vi planlægger vore kuld af colliehvalpe.

Vores hvalpe bliver som en selvfølge vaccineret, får sundhedsbog, ECVO øjenattest, inden de rejser herfra er de behandlet mod orm 3 gange. De får en rejsetaske med, så de har alt hvad de har brug for den første tid. Der bliver altid lavet en købsaftale. Vi yder fuld garanti på vores hvalpe.

Lejlighedsvis colliehvalpe til salg.


Colliehvalp fra Topperteam collies
Han eller tæve?
Her er det et par colliehvalpe på 8 måneder der er model.
Smukke collies. Hos os er der ingen tvivl, Den engelske collie ,
den kan virkelig få åndedrættet til at holde en pause


 En lille kennel med seriøst opdræt af den engelske collie. Vi er aktive indenfor flere typer af hundesport men især indenfor lydighed, rally og udstilling. Vi dyrker ligeledes agility og så lærer vores hunde lidt forskellige tricks.
Vi har en god baggrund til at kunne vejlede omkring det at købe en hvalp og hos os er det altid kvalitet fremfor kvantitet.">sjælland


Vi har fuldstændig tabt vore hjerter til den prægtige engelske type collie.
På disse sider kan du se nogle af vore hunde, samt især nogle af vore hvalpe.
Du vil finde relevant info om colliehvalpe, og selvfølgelig info om aktuelle hvalpe.
Når vi har hvalpe, vil her ofte blive opdateret med sidste nyt om de små banditter.
Vi kan nok heller ikke lade være med at fylde siden op med

En colliehvalp fra Topperteam
Vi sørger for at vores hvalpe får den mest optimale start i livet, og forventer at vores hvalpekøbere fortsætter hvor vi slipper.

En hvalp herfra er godt rustet til at møde de udfordinger der er i det virkelige liv, ganske enkelt fordi den har taget del i det virkelige liv, under trygge forhold, imens den har været her.
  

Vores colliehvalpe har også allerede fået deres grunduddannelse, inden de rejser hjemmefra. De har alle prøvet lidt forskellige almindelige dagligdagsøvelser og de vil rigtig gerne lære mere. Vores colliehvalpe er modige og parate til de oplevelser du vil give den.
En lille hvalp herfra er ganske uimodstålig! Så kontakt os gerne hvis du vil høre mere om en collie.Vores fremtidige målsætning er til stadighed at arbejde aktivt med vores hunde, at sørge for at vores voksne hunde er mentalt og fysisk velstimulerede. At de møder gode udfordringer i deres dagligdag. På opdrætsiden er det fortsat vores målsætning at sørge for, at hvalpe herfra er optimalt præget og har påbegyndt en positiv socialisering, så de er rigtig godt påklædt til at indtage deres nye hjem, og deres nye verden, med al den charme og den skønhed som kun en veltilpas colliehvalp kan udstråle. Topperteam Collies, Colliehvalpe, Er drømmen en colliehvalp? En lille kennel med seriøst opdræt af den engelske collie. Lejlighedsvis colliehvalpe til salg. Vi har en god baggrund til at kunne vejlede omkring det at købe en hvalp og hos os er det altid kvalitet fremfor kvantitet.Vi har en god baggrund til at kunne vejlede omkring hvalpekøb og hos os er det altid kvalitet fremfor kvantitet
Kontakt os  klik her


Om os på Topperteam    Nyt om colliehvalpe  Collie dagbog  Før du køber hvalp    Collie hvalpe   Collies    

image 
image